+358407342668

BusinessCoutsi sovellus

420,00

BusinessCoutsi on digitaalinen työtila, jonka avulla kehität yrityksesi liiketoimintaa ja kasvatat yritystäsi kannattavasti. BusinessCoutsin avulla hallitset yrityksesi muuttuvaa tietoa, kasvatat yrityksesi arvoa ja johdat yritystäsi tavoitteellisesti. Tunnukset ja kirjautumisohjeet työtilaan toimitetaan sinulle, kun maksu on suoritettu ja näkyy tilillämme. Sopimuskausi 12 kk. (Hintaan lisätään alv 24%)

BusinessCoutsi on digitaalinen työtila, jonka avulla kehität yrityksesi liiketoimintaa ja kasvatat yritystäsi kannattavasti

BusinessCoutsi on digitaalinen palvelu, yrittäjän ja johtoryhmän tiedonhallinnan työkalu, joka auttaa kiinnittämään huomion asiakkaisiin ja toiminnan kannattavuuteen. BusinessCoutsin avulla pidät yrityksesi, henkilöstösi ja verkostosi tiedot hallinnassa, ja tehostat toimintaasi kun yrityksesi suunnitelmat, kehityshankkeet ja uudet ideat ovat tallessa ja helposti löydettävissä. Businesscoutsi on edullinen tapa pitää yrityksesi immateriaalioikeuksista huolta ja kasvattaa yrityksen arvoa. Hinta vain 35 euroa/kuukausi (+alv 24%).

  • Tehostat työtäsi, kun sopimukset, dokumentit, suunnitelmat sekä yhteystiedot ovat tallessa ja löydettävissä
  • Säilytät toiminnan punaisen langan, kun kehityskeskustelut, hallituksen ja johtoryhmän suunnitelmat ja päätökset ovat tallessa
  • Kasvatat yrityksesi arvoa kun aineettomat oikeudet ovat dokumentoituja
  • Kehität liiketoimintaasi Coutsin ajantasaisilla työkaluilla ja esimerkeillä

OPTIO

Saat henkilökohtaisen sparraajan ja yrityscoutsin tuomaan ulkopuolista näkökulmaa asioihin päivittämällä sopimuksen BusinessCoutsi Plussaan.

Tutustu tästä tietosuojaselosteeseemme.