BusinessCoutsi sovellus

228,00

BusinessCoutsi on yrittäjän ja johtoryhmän digitaalinen työtila sekä kasvavan yrityksen kevyt tietojärjestelmä. BusinessCoutsin avulla hallitset yrtyksesi muuttuvaa tietoa ja johdat yritystäsi tavoitteellisesti. Kirjautumisohjeet työtilaan ja sovelluksen käyttöohjeet toimitetaan sinulle tilauksen saavuttua. Sopimuskausi 12 kk. (Hintaan lisätään alv 24%)

BusinessCoutsi on digitaalinen sovellus ja yrittäjän ja johtoryhmän tiedonhallinnan työkalu, joka auttaa kiinnittämään huomion yrityksen tavoitteeseen ja strategiaan. BusinessCoutsin avulla pidät yrityksesi, henkilöstösi ja verkostosi tiedot hallinnassa, ja tehostat toimintaasi kun yrityksesi suunnitelmat, kehityshankkeet ja uudet ideat ovat tallessa ja helposti löydettävissä. Businesscoutsi on edullinen tapa pitää yrityksestä huolta ja kasvattaa yrityksen arvoa vain 15 eurolla kuukaudessa (+ alv 24%).

• Tehostat työtäsi, kun sopimukset , dokumentit, suunnitelmat sekä yhteystiedot ovat tallessa ja kohdennettavissa
  • Säilytät toiminnan punaisen langan, kun kehityskeskustelut, hallituksen ja johtoryhmän suunnitelmat ja päätökset ovat dokumentoituna
  • Kehität liiketoimintaasi Coutsin ajantasaisilla työkaluilla ja esimerkeillä

OPTIO

Saat henkilökohtaisen sparraajan ja yrityscoutsin tuomaan ulkopuolista näkökulmaa asioihin päivittämällä sopimuksen BusinessCoutsi Plussaan.

Tutustu tästä tietosuojaselosteeseemme.