+358407342668

Tilannekartoitus (45 min)

90,00

Nykytilanteen kartoituksen avulla saat ratkaisuvaihtoehtoja mieltä askarruttavaan asiaasi ja arvion yrityksesi kriittisistä muutostarpeista.

Käymme pääpiirteittäin läpi eri vaihtoehtoja tilanteesi tai ongelmasi ratkaisemiseksi ja sinulle syntyy kuva ratkaisuvaihtoehdoista, joilla saavutat parhaiten tavoittelemasi lopputuloksen. Tilannekartoitus toteutetaan etätapaamisena, joten tapaaminen voidaan järjestää joustavasti paikasta ja ajasta riippumatta. Halutessasi voit lähettää lyhyen ennakkotiedon tilanteestasi.

HInta 90.- + alv 24%

Maksun verkkokaupan kautta tai sähköpostiin toimitetulla laskulla etukäteen. 

 

Kuvaus

45 min (etätapaaminen)

Nykytilanteen kartoituksen avulla saat ratkaisuvaihtoehtoja mieltä askarruttavaan asiaasi ja arvion yrityksesi kriittisistä muutostarpeista.

Käymme pääpiirteittäin läpi eri vaihtoehtoja tilanteesi tai ongelmasi ratkaisemiseksi ja sinulle syntyy kuva ratkaisuvaihtoehdoista, joilla saavutat parhaiten tavoittelemasi lopputuloksen.

Ei haittaa, vaikka sinulla ei ole selkeää ongelmaa, vaan vain tunne, että jotain tarvitsisi tehdä. Ulkopuolisen keskustelukumppanin kanssa hahmotat selkeämmin toimenpiteitä ja asioiden tärkeyttä sekä merkitystä. Jo lyhyessä tapaamisessa saat uutta näkökulmaa ajatuksillesi sekä ehdotuksen miten me voimme sinua parhaiten auttaa. Tarvittaessa kerromme myös muista sinulle soveltuvista palveluista. Tärkeää on, että löydämme sinulle sopivimman tavan edetä asiassasi.

Tilannekartoitus toteutetaan etätapaamisena, joten tapaaminen voidaan järjestää joustavasti paikasta ja ajasta riippumatta. Halutessasi voit lähettää lyhyen ennakkotiedon tilanteestasi.

Voit tilata kartoituksen, vaikka et olisikaan varma sopivatko Businesscoutsin® muut palvelut sinulle. Tilannekartoitus ei sido sinua mihinkään jatkopalveluumme.

Maksun verkkokaupan kautta.  Mikäli haluat laskun toimitustavaksi sähköpostin, ota yhteyttä hannele.yliaho@coutsi.fi

Tutustu myös muihin palveluihimme. Muutoksen käynnistämiseksi tai kasvun lisäämiseksi voit halutessasi heti varata myös kehittämiskeskustelun tilannekartoituksen jatkoksi.