+358407342668

Kehittämiskeskustelu KASVU (1,5 h)

230,00

Yritystoiminnan johtamiskeskustelut sopivat erityisesti erilaisiin muutostilanteisiin, joissa pitää selkeyttää yrityksen suuntaa, strategiaa tai löytää keinoja vastata toimintaympäristön muutoksiin.

Kehittämiskeskustelu KASVU on jatkopalvelu tilannekartoitus-palvelulle. Mikäli olet uusia asiakas, ostaaksesi tämän palvelun, sinun tulee varata ja ostaa myös tilannekartoitus.

Hinta 230,- + alv 24%.

Maksun verkkokaupan kautta tai sähköpostiin toimitetulla laskulla etukäteen. 

 

Kuvaus

Yritystoiminnan johtamiskeskustelut sopivat erityisesti erilaisiin muutostilanteisiin, joissa halutaan selkeyttää yrityksen suuntaa, strategiaa tai löytää keinoja vastata toimintaympäristön haasteisiin. Ne sopivat myös oman johtamistyön ja ajanhallinnan kehittämiskeskusteluiksi, kun haluat konkreettisia ideoita ja työkaluja oman toiminnan kehittämiseen.

Kehittämiskeskustelu KASVU on jatkopalvelu kartoitukselle. Mikäli emme ole entuudestaan tuttuja, osta tämän palvelun yhteyteen tilannekartoitus. Samalla kun tutustumme toisiimme ja saat ulkopuolisen näkemyksen asiaasi, saamme yhteisesti selkeämmän kuvan minkälaisia tuloksia toivot yhteistyöltämme.

Palvelun sisältö koostuu ohjatusta sekä spontaanista keskustelusta sekä mahdollisista tehtävistä. Keskustelujen aikana saat esimerkkejä ja vinkkejä työkaluista ja keinoista, joilla autamme sinua käynnistämään tarvittavat  toimenpiteet.

Palvelu toteutetaan etätapaamisena. Mikäli tapaamiskertoja on kaksi tai useampi, keskustelujemme tueksi käytössä on myös BusinessCoutsi-sovellus työskentelyn konkretisoimiseksi ja tehtävien dokumentoimiseksi. Tapaamiskertojen määrä arvioidaan yhteisessä kartoituskeskustelussa.

Maksun verkkokaupan kautta.  Mikäli haluat laskun toimitustavaksi sähköpostin, ota yhteyttä hannele.yliaho@coutsi.fi

Tutustu myös muihin palveluihimme.