+358407342668

Miksi Coutsi on paras valinta bisnesvalmentajaksi?

Coutsin missio on auttaa yrittäjää ja yrityksiä menestymään. Tiedämme, mitä yrittäjän arki tarkoittaa ja minkälaisia toiminnallisia, taloudellisia ja sosiaalisia haasteita yrityksissä ratkotaan päivittäin. Meillä on laaja kokonaisnäkemys liiketoiminnasta ja pystymme nopeasti tunnistamaan toiminnan pullonkaulat sekä löytämään ratkaisut, jotka auttavat sinua ja yritystäsi. Ota rohkeasti yhteyttä ja aloita tekemään tavoitteestasi totta Coutsin kanssa!

Hannele Yliaho

Hannele Yliaho

Vaasa

Hannele on käytännönläheinen yrittäjä, joka aidosti innostuu yritysten kehittämisestä. Iloisena ja positiivisena me-hengen kohottajana hän tukee päätöksentekoa ja suunnitelmien toteuttamista. Hannele on kokenut myynnin ja markkinoinnin osaaja, joka uskoo tekemisen voimaan.

+358 407342668

hannele.yliaho@coutsi.fi

Tapani Vieri

Tapani Vieri

Vaasa

Tapsan yrittäjäfilosofian lähtökohtana ovat ihmiset. Yrittäjyyden ja kokemuksen kautta Tapsa on huomannut, että yrittäjän jaksaminen, innostuneisuus, luovuus ja onnistuminen ovat yrittäjyyden ydin. Laskelmat ja menetelmät tukevat osaamista ja jaksamista, mutta ilman ihmistä ei menetelmilläkään ole merkitystä.

+358 400562891

tapani.vieri@coutsi.fi

Esko Valkeala

Esko Valkeala

Espoo

Esko on aktiivinen ja positiivinen verkostoituja, joka haluaa keksiä ja löytää ratkaisuja eri tilanteisiin unohtamatta ihmistä asioiden takaa. Lukuisissa henkilökohtaisissa tapaamisissa yrittäjien kanssa, Esko on nähnyt käytännössä, miten tärkeitä verkostot ja niiden tuomat mahdollisuudet yrittäjälle ovat.

+358 505862288

esko.valkeala@coutsi.fi

Olisitko sinä Coutsi?

Olisitko sinä Coutsi?

Koko Suomi

Haemme lisää ammattitaitoisia ja kokemusta omaavia yritysvalmentajia kasvavaan joukkoomme. Ota yhteyttä Hanneleen; hannele.yliaho@coutsi.fi tai +358407342668

Ota yhteyttä, kysy lisää tai varaa aika 30 min. maksuttomaan konsultaatioon.

13 + 4 =