+358407342668

Tässä  me olemme, ota rohkeasti yhteyttä.

Olemme yrittäjiä, jotka haluavat auttaa sinua onnistumaan. Tiedämme, mitä yrittäjän arki tarkoittaa ja minkälaisia toiminnallisia, taloudellisia ja sosiaalisia haasteita yrityksissä ratkotaan päivittäin. Meillä on taustalla niin tuotannollisen yrityksen operatiivisia tehtäviä kuin kokemusta omistajayrittäjänä ja työnantajayrityttäjänä toimimisesta. Uskomme, että meillä on laaja kokonaisnäkemys liiketoiminnasta jonka ansiosta pystymme nopeasti tunnistamaan ne asiat, jotka auttavat niin sinua kuin yritystäsi. Ota rohkeasti yhteyttä ja aloita tekemään tavoitteestasi totta Coutsin kanssa!

Hannele Yliaho

Hannele Yliaho

Vaasa

Hannele on käytännönläheinen yrittäjä, joka aidosti innostuu yritysten kehittämisestä. Hannele on kokenut myynnin ja markkinoinnin osaaja, jonka käytännön opit ovat lähtöisin tuotannollisen perheyrityksen arjesta ja jalostuneet niin Coutsin asiakkuuksien  kuin oman digitaalisen tuotekehitystyön kautta laajasti eri osaamisalueille.

+358 407342668

hannele.yliaho@coutsi.fi

Esko Valkeala

Esko Valkeala

Espoo

Esko on aktiivinen ja positiivinen verkostoituja, joka haluaa keksiä ja löytää ratkaisuja eri tilanteisiin unohtamatta ihmistä asioiden takaa. Lukuisissa henkilökohtaisissa tapaamisissa yrittäjien kanssa, Esko on nähnyt käytännössä, miten tärkeitä verkostot ja niiden tuomat mahdollisuudet yrittäjälle ovat.

+358 505862288

esko.valkeala@coutsi.fi

Tapani Vieri

Tapani Vieri

Vaasa

Tapsan yrittäjäfilosofian lähtökohtana ovat ihmiset. Yrittäjyyden ja kokemuksen kautta Tapsa on huomannut, että yrittäjän jaksaminen, innostuneisuus, luovuus ja onnistuminen ovat yrittäjyyden ydin. Laskelmat ja menetelmät tukevat osaamista ja jaksamista, mutta ilman ihmistä ei menetelmilläkään ole merkitystä.

+358 400562891

Olisitko sinä uusi coutsi?

Olisitko sinä uusi coutsi?

Koko Suomi

Haluaisitko olla osa Coutsia, toimia itsenäisesti, mutta kehittää yhdessä asiakasyritystemme liiketoiminnasta entistä vaikuttavampaa? Jos haluat jutella lisää, ota yhteyttä Hanneleen; hannele.yliaho@coutsi.fi tai +358407342668

Ota yhteyttä, kysy lisää tai varaa aika 30 min. maksuttomaan konsultaatioon.

4 + 13 =