+358407342668

Hei, ja tervetuloa ostoksille.

Verkkokaupasta löydät apua liiketoimintasi kehittämiseen ja yrityksesi toiminnan tehostamiseen.  Palvelutuotteemme sopivat erityisesti työllistävillä yrittäjille ja johtoryhmän jäsenille strategiatyön avuksi, mutta kaikille yrittäjille on hyötyä säännöllisestä toiminnan kehittämisestä ja oman yrityksen toimintamahdollisuuksien parantamistoimenpiteistä.

 

Tilannehuone-sovelluksen ja digitaalisen työtilan saat käyttöösi aina vuodeksi kerrallaan.

Tilannehuone – sovellus sopii parhaiten työllistävän mikro- ja pienyrittäjän kevyeksi intraksi sekä oman ja yritystoiminnan tehostamisen apuvälineeksi. Suurta hyötyä siitä saa myös yrittäjä, joka on valmistautumassa yrityskauppaan tai jonka yrityksen omistuspohja muuttuu. Voit ostaa digitaalisen työtila-sovelluksen

Sparraavat ja ohjaavat  kehityskeskustelut yrittäjille.

Henkilökohtainen yrityscoutsi on taustatuki ja valmentaja, joka on apuna varmistamassa, että yrityksesi etenee haluttuun suuntaan. Yrityscoutsi auttaa selvittämään vaihtoehtoja, neuvoo laskelmissa ja tuo ulkopuolista näkemystä muutosten ja uudistusten toteuttamiseen. Sumussa ei tarvitse edetä, yhdessä löydämme asian, joka selkeimmin tarvitsee muutoksen.

Näytetään kaikki 5 tulosta