Hei, ja tervetuloa ostoksille.

Täältä löydät apua liiketoimintasi kehittämiseen ja kannattavuuden parantamiseen. BusinessCoutsin palvelutuotteet sopivat erityisesti työllistävillä yrittäjille ja johtoryhmän jäsenille, mutta kaikille yrittäjille on hyötyä henkilökohtaisen yrityscoutsin palveluista.

BusinessCoutsin työtilan saat käyttöösi aina vuodeksi kerrallaan.

BusinessCoutsi sovellus sopii pienelle yritykselle kevyeksi intraksi ja tiedon tallennuspaikaksi, mutta suurimman hyödyn siitä saa kasvava yritys, joka haluaa pitää suunnan selkeänä ja strategian toimivana. Päivitämme työtilan sisältöä ja rakennamme työkaluja, joista sinulle on hyötyä. Kuuntelemme mielellämme myös toiveita sisällön kehittämiseksi.

Sparraavat ja ohjaavat valmennukset ja kehityskeskustelut yrittäjille.

Henkilökohtainen yrityscoutsi sopii jokaiselle yrittäjälle sparraajaksi, neuvonatajaksi ja valmentajaksi.  Palvelun sisältö on kombinaatio yrittäjän tarpeesta ja tavoitteesta sekä yrityscoutsin näkemyksestä tärkeistä muutoksen vaativista toimenpiteistä.  Yhdessä löydämme asian, joka selkeimmin tarvitsee muutoksen.

Näytetään kaikki 3 tulosta