Hei, ja tervetuloa ostoksille.

Täältä löydät apua liiketoimintasi kehittämiseen ja kannattavuuden parantamiseen. BusinessCoutsin palvelutuotteet sopivat erityisesti työllistävillä yrittäjille ja johtoryhmän jäsenille, mutta kaikille yrittäjille on hyötyä säännöllisestä toiminnan kehittämisestä ja oman työn selkeyttämisestä.

BusinessCoutsin työtilan saat käyttöösi aina vuodeksi kerrallaan.

BusinessCoutsi sovellus sopii pienelle yritykselle kevyeksi intraksi ja tiedon tallennuspaikaksi, mutta suurimman hyödyn siitä saa kasvava ja kehittyvä yritys, joka haluaa varautua asiakkaiden ostokäyttäytymisen ja liiketoimintaympäristön muutokseen.  Kuuntelemme mielellämme myös toiveita sisällön kehittämiseksi.

Sparraavat ja ohjaavat  kehityskeskustelut yrittäjille.

Henkilökohtainen yrityscoutsi on taustatuki ja valmentaja, joka on apuna varmistamassa, että yritys etenee haluttuun suuntaan. Yrityscoutsi auttaa selvittämään vaihtoehtoja, neuvoo laskelmissa ja tuo ulkopuolista näkemystä muutosten ja uudistusten toteuttamiseen. Sumussa ei tarvitse edetä, yhdessä löydämme asian, joka selkeimmin tarvitsee muutoksen.

Näytetään kaikki 2 tulosta