+358407342668

Oikeita ohjeita yritystoiminnan kehittämiseen

Oletko joskus ollut valintatilanteessa jossa olet tarvinnut ulkopuolista neuvoa tai mielipidettä asiaasi?  Pohtinut vaihtoehtoja ja miettinyt miten minun kannattaisi valita tai mitä minun kannattaisi tehdä seuraavaksi?”

Retorisen vastauksen kuten “Riippuu tilanteesta tai tuopa olikin hyvä kysymys” sijaan me kaikki toivoisimme oikeita ohjeita, koska vastauksista, jotka eivät oikeastaan helpota päätöksentekoa tai jotka eivät johda eteenpäin, ei ole juuri hyötyä.

Viime aikoina olemme keskustelleet paljon hinnasta ja eri hinnoittelustrategioista. Voitollisen liiketoiminnan johtamisessa on tietenkin kyse paljon muustakin kuin kannattavuudesta, mutta hinnoittelulla ja hinnalla voidaan nopeasti vaikuttaa kannattavuuteen ilman suuria investointeja. Meillä ei ole yhtä hokkuspokkustemppua takataskussa, joka ratkaisisi kaikki toimialan hinnoittelun ongelmat, mutta meillä on hyödyllisiä neuvoja ja vastauksia, joilla voit tehdä muutoksia omassa arjessasi. Oikeita ohjeita, joilla muutat toimintaasi kannattavammaksi. Ota yhteyttä niin jutellaan miten lähtisimme edistämään sinun asiaasi. Lähdetään rakentamaan parempaa tuottoa ja kilpailuetua hinnoittelulla.

Ympäröivän maailman muuttuessa yhä monimutkaisemmaksi, kannattaa jokaisen yrityksen miettiä keinoja erottautua kilpailjoista pärjätäkseen.

Oman yrityksen tulevaisuussuunnitelmien ja kehittämistyön aloittaminen kannattaa aloittaa mahdollisimman pian. Ei ole yhdentekevää, miten pidät huolta yrityksesi arvosta ja  kyvystä tuottaa voittoa.

Voit aloittaa kehittämistyön omassa tahdissa, sopivin askelin Businesscoutsi-sovelluksen avulla. Se on kehittämisalusta suunnitelmillesi, mutta sen avulla pidät yrityksen tärkeän tiedon tallessa ja helposti löydettävissä sekä varmistat, että toimintasi etenee oikeaan suuntaan.

Sovelluksen saat käyttöösi  tunneissa, ja henkilökohtaisen coutsinkin ruudun taakse pienellä viiveellä. Ohjatun kehittämistyön saat käyntiin siis jo hyvinkin nopeasti.

 

Ota yhteyttä jos yritystoimintasi kaipaa muutosta ja tarvitset asiantuntijaa, jolla on teorian lisäksi omakohtaista kokemusta erilaisten muutostilanteiden läpiviennistä.

Coutsi tarjoaa konkreettisia toimenpiteitä ja yrityksen tarpeisiin räätälöityä tukea erilaisten kehittämisprojektien muodossa niin kasvotusten kuin etänä.  

Lisää blogista

Turha sählääminen syö tuottavuutta

Turha sählääminen syö tuottavuutta

Tehoton työaika maksaa yritykselle aina liian paljon. Tiedätkö sinä, paljonko turhasta sähläämisestä johtuvat seuraukset oikeasti maksavat sinun yritykselle?   Tässä pari esimerkkiä:   Yrityksissä käytetään tiedon etsintään ja tehottomaan työaikaan keskimäärin noin...

lue lisää
Mistä yritys löytää uusia eväitä kasvuun?

Mistä yritys löytää uusia eväitä kasvuun?

Maailmassa jylläävät tällä hetkellä niin arvaamattomat tuulet, että aikamoinen fakiiri on saanut olla osatakseen tunnistaa etukäteen nykyiset toimintaympäristöömme vaikuttavat muutokset ja uhat. Uusia muutostarpeita ilmaantuu harva se viikko ja ne aiheuttavat huolta...

lue lisää