Jos sinä olet joutunut joskus kysymään:” Kumpi vaihtoehdoista minun kannattaisi valita tai mitä minun kannattaisi tehdä seuraavaksi?” et luultavasti ole arvostanut vastausta: ”Riippuu tilanteesta tai tuopa olikin hyvä kysymys.”  Vastauksista, jotka eivät helpota päätöksentekoa tai jotka eivät johda eteenpäin, ei ole juuri hyötyä.  Retorisen vastauksen sijaan me kaikki toivomme oikeita ohjeita. Neuvoja, jotka johtavat parempiin päätöksiin ja yritystoiminnan ollessa kyseessä, erityisesti voitolliseen liiketoimintaan.

Viime aikoina olemme keskustelleet paljon hinnasta ja eri hinnoittelustrategioista. Voitollisen liiketoiminnan johtamisessa on tietenkin kyse paljon muustakin kuin kannattavuudesta, mutta hinnoittelulla ja hinnalla voidaan nopeasti vaikuttaa kannattavuuteen ilman suuria investointeja.

Meillä ei ole yhtä hokkuspokkustemppua takataskussa, joka ratkaisisi kaikki toimialan hinnoittelun ongelmat, mutta meillä on hyödyllisiä neuvoja ja vastauksia, joilla voit tehdä muutoksia omassa arjessasi. Oikeita ohjeita, joilla muutat toimintaasi kannattavammaksi. Ota yhteyttä niin jutellaan miten lähtisimme edistämään sinun asiaasi. Lähdetään rakentamaan parempaa tuottoa ja kilpailuetua hinnoittelulla. 📈

Businesscoutsi+-palvelu oman toiminnan kehittämiseen

Ympäröivän maailman muuttuessa yhä monimutkaisemmaksi, kannattaa jokaisen yrityksen miettiä keinoja erottautua kilpailjoista pärjätäkseen.

Oman yrityksen tulevaisuuden suunnitteleminen ja kehittämisen aloittaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Voit aloittaa kehittämisen ja oman liiketoiminnan kannattavuuden kehittämisen myös omassa tahdissa, sopivin askelin Businesscoutsi-sovelluksen avulla.  Sovelluksen saat käyttöösi  tunneissa, ja coutsinkin ruudun taakse pienellä viiveellä. Ohjatun kehittämistyön saat käyntiin siis jo hyvinkin nopeasti.

Businesscoutsi+-palvelun perusversiossa  saat yrityksesi oman digitaalisen kehittämisalustan käyttöösi vuodeksi kerrallaan ja yrityscoutsin  kehittämiskeskustelut tuomaan uutta ajattelua ja ratkaisuja tilanteeseesi.

Businesscoutsi -sovellus

Mikäli et tarvitse omaa yrityscoutsia ja kehittämiskeskuteluita, Businesscoutsi-sovellus toimii yrityksesi digitaalisena kehittämisalustana ja suunnitelmiesi testaustyökaluna. Palvelun hintaan kuuluu sovelluksen käyttöoikeus vuodeksi ja vinkkejä ja ideoita sovelluksen sisältöjen hyödyntämiseen saat tarvittaessa.

Tutustu meihin tästä

Coutsi tarjoaa konkreettisia toimenpiteitä ja yrityksen tarpeisiin räätälöityä tukea erilaisten kehittämisprojektien muodossa niin kasvotusten kuin etänä.