+358407342668

Tällä hetkellä markkinoilla on aika sumuiset näkymät. Media tuuttaa lannistavia uutisia ja talouden kasvunäkymät ovat vähintäänkin epävarmat. Mitä tämä tarkoittaa yrittäjälle? Nyt pitäisi löytää uusia ideoita kilpailuedun varmistamiseksi ja tehokkuutta kannattavuuden ylläpitämiseksi.  

Olisiko sinulla ja yritykselläsi tarvetta Businesscoutsille? Tarjoamme työkaluja ja keinoja myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen, talouden ja tuotannon organisoimiseen ja kannattavan toiminnan kehittämiseen. 

Mihin asioihin sinä käyttäisit aikaasi Businesscoutsin kanssa? 

Kun olemme lähteneet yhdessä asiakkaidemme kanssa kehittämään toimintaa, ensimmäisiin tärkeisiin selvitettäviin asioihin noussut kysymys siitä, mikä on todellinen tavoitteemme. Kun tavoite on riittävän konkreettinen, löytyy myös ”tahtotila”, halu ja keinot tavoitteen saavuttamiseksi.  Ja kun vierellä on sparraaja, neuvonantaja, ns. ulkopuoliset silmät ja korvat, tulee tekemiseen rotia ja dynamiikkaa ihan luonnostaan.  

Oletko ajatellut miksi urheilijat käyttävät valmentajia? Valmentaja lisää motivaatiota ja sitoutuneisuutta, kannustamisesta ja ohjaamisesta puhumattakaan. Huippu-urheilussa kuten yritystoiminnassakin valmentajan tehtävä on antaa ohjeita ja palautetta, jonka avulla tekemistä hienosäädetään tavoitteen saavuttamiseksi.

Valmennuksen yleisesti tunnustettuja hyötyjä ovat mm. 

  • pääset nopeammin tuloksiin

  • valmentaja tuo uutta näkemystä ja tietoa, erilaista näkökulmaa 

  • onnistuminen on varmempaa kun asiantuntija on tukena 

  • henkisesti on helpompaa kun on joku varmistamassa, että et pääse ”lipsumaan” 

Coutsi Online on etänä toimiva palvelumme yritystoiminnan kehittämiseen. Palveluun kuuluu henkilökohtaiset sparraavat etäkeskustelut Businesscoutsin kanssa  ja suunnitelmien ja tehtävien apuna ja alustana on oma coutsi-sovelluksemme. 

Minkä asian kehittäminen parantaisi sinun yrityksesi tilannetta?   

Haluatko vinkkimme siihen, miten me lähtisimme tekemään tavoitteestasi totta? Vastaa tästä monivalintakyselyymme, niin saat  sähköpostiisi ehdotuksemme seuraaviksi kehitystoimenpiteiksi. Vastaus ei sido sinua mihinkään, mutta se saattaa herättää innostuksen oman toiminnan kehittämiseen.

Jos olet jo varma, että ulkopuolinen businessvalmentaja toisi toimintaanne rotia ja uusia ideoita tutustu BusinessCoutsin tuotteisiin ja palveluihin.

Liiketoiminnan kehittämiseen ja laajempien kokonaisuuksien kehittämisprojekteihin kannattaa pyytää erillinen tarjous.  Lue lisää palveluistamme Coutsin sivuilta.