+358407342668

Coutsi Akatemia – koulutuksia yrityksen kannattavuuden ja kasvun varmistamiseksi

coutsi akatemia

Kannattavan liiketoiminnan ylläpitämisessä yksi perustehtävä on varmistaa, ettei yrityksen perälauta vuoda. Kannattavuuden parantaminen lähteekin  tunnistamalla syyt kannattamattomuuteen. Usein taustalla olevat syyt liittyvät hinnoitteluun ja myyntiin. Taustalta saattaa myös löytyä myös toiminann tehottomuutta, piilokuluja tai palvelujen ja  tuotteiden paketoimiseen liittyviä ongelmia. Mutta hyviä uutisia on. Sinä voit vaikuttaa niistä useampaan.

Viisi keinoa kannattavuuden lisäämiseksi:

▶Karsi kustannuksia
▶Luovu kannattamattomista tuotteista tai palveluista
▶Varmistu, ettet tee tarpeettomasti maksutonta työtä
▶Hinnoittele kannattavasti
▶Lisää myyntiä

Jos et tiedä yrityksesi tunnuslukuja ja mistä aloittaa, niin lähde mukaan Coutsin koulutukseen tai Varaa itsellesi oma yrityscoutsi.


COUTSI AKATEMIA – KEINOT KANNATTAVUUTEEN JA  KASVUUN 

Olisiko aika karistaa korona-ajatukset ja keskittyä pelkästä selviytymisestä uuden kasvun rakentamiseen? Haluaisitko tietää mitä keinoja sinulla on vaikuttaa oman yrityksesi kannattavuuteen?

Koulutuksessamme saat vinkkejä ja käytännön esimerkkejä toimenpiteistä, joilla vaikutat toimintasi kannattavuuteen, tunnistat miten hinnanalennukset ja -korotukset vaikuttavat palvelusi tai tuotteesi myynnin kannattavuuteen ja opit hyödyntämään budjettia yrityksesi tavoitteellisessa johtamisessa.


KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Aamupäivissä hyödynnetään omaa businesscoutsi-työalustaamme, johon tehdään yrityksesi myynti- ja talousbudjetti sekä lasketaan yrityksesi kriittinen tuntihinta, joka auttaa hahmottamaan onko palvelusi tai tuotteesi kannattavasti hinnoiteltu.

Työpajan tehtävissä käytät oman yrityksen lukuja, joita ei tarvitse jakaa muille osallistujille. Businesscoutsi-alustan käyttö vaatii oman tietokoneen. Etenemme sisällöissä yhtä matkaa, joten opastusta käytössä ja numeroiden tulkinnassa saat tarvittaessa koko koulutuksen ajan.

Numeroiden läpikäyminen tuo oivalluksia, miten eri valinnat ja päätökset vaikuttavat yrityksesi tulokseen ja miten pienetkin muutokset kulurakenteessa ja hinnoittelussa vaikuttavat toiminnan kannattavuuteen.


KOSKA JA MISSÄ

Koulutus järjestetään kahtena peräkkäisenä tiistai-aamupäivänä hotelli Valloniassa, Sepänkylässä, Mustasaaressa.

Ti 12.10 klo 9-11 Realistinen tavoite, budjetti ja esimerkit hyödyistä

Ti 19.10 klo 9-11 Kannattavat asiakkuudet, hintajoustot ja myyntibudjetti


Koulutussisältöjen läpikäymiseen on varattuna 1,5 h ja loppuaika käytetään verkostoitumiseen, kysymyksille ja yhteiseen keskusteluun.

Osallistujamäärä on rajallinen (max.12 osallistujaa)
Koulutuksen kokonaishinta on 375,- +alv 24%.

Jos tuot koulutukseen mukanasi toisen yrittäjän, saat kaupan päälle n.1h sparrauskeskustelun kanssamme (arvo min. 160 euroa)

Lähde mukaan verkostoitumaan ja hakemaan uutta virtaa tekemiseen.

Koulutuksen hyödyt

  • Saat esimerkkejä miten budjetointi auttaa sinua menestymään
  • Löydät keinoja vaikuttaa oman yrityksesi kannattavuuteen
  • Ymmärrät paremmin hinnanalennusten ja -korotusten vaikutukset
  • Saat vinkkejä miten turhista kuluista on mahdollista päästä eroon
  • Käytössäsi on Businessacoutsin työalusta vuoden loppuun asti.

Tutustu meihin tästä

Coutsi tarjoaa konkreettisia toimenpiteitä ja yrityksen tarpeisiin räätälöityä tukea erilaisten kehittämisprojektien muodossa niin kasvotusten kuin etänä.  

Lisää blogista

Turha sählääminen syö tuottavuutta

Turha sählääminen syö tuottavuutta

Tehoton työaika maksaa yritykselle aina liian paljon. Tiedätkö sinä, paljonko turhasta sähläämisestä johtuvat seuraukset oikeasti maksavat sinun yritykselle?   Tässä pari esimerkkiä:   Yrityksissä käytetään tiedon etsintään ja tehottomaan työaikaan keskimäärin noin...

lue lisää
Mistä yritys löytää uusia eväitä kasvuun?

Mistä yritys löytää uusia eväitä kasvuun?

Maailmassa jylläävät tällä hetkellä niin arvaamattomat tuulet, että aikamoinen fakiiri on saanut olla osatakseen tunnistaa etukäteen nykyiset toimintaympäristöömme vaikuttavat muutokset ja uhat. Uusia muutostarpeita ilmaantuu harva se viikko ja ne aiheuttavat huolta...

lue lisää