+358407342668

Onnistumistarinoita luomassa

Coutsi on pitkäjänteinen liiketoiminnan kehittäjä ja rinnalla kulkija, joka asettaa tehtävät ja asiat oikeisiin mittasuhteisiin sekä tsemppaa sinua eteenpäin.

Mikä asia sinun yrityksesäsi voisi olla paremmin?

Palvelumme sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa uudistuksiin tai  muutoksiin tarvitaan liiketoimintanäkemystä, kehittämistoimenpiteisiin toivotaan selkeää marssijärjestystä sekä korjausliikkeisiin toimintasuunnitelmaa.

Sinä olet bisneksesi paras asiantuntija, mutta businesscoutsin kanssa saat puettua ajatukset toimintasuunnitelmiksi, ja saat apua muuttaa suunnitelmat toimenpiteiksi.

Businesscoutsi on henkilökohtainen bisnesvalmentajasi, yrittäjän personal trainer, joka tsemppaa ja neuvoo,  mutta antaa myös rohkaisevaa palautetta tehdyistä tai tekemättömistä toimenpiteistä.

Yhdessä löydämme syyn, joka jarruttaa sinun yrityksesi kehittymistä ja rakennamme ratkaisun, joka auttaa sinut eteenpäin.

  • Meillä on kokemusta  liiketoiminnan eri osa-alueista
  • Pystymme nopeasti hahmottamaan mistä kannattaa aloittaa
  • Tiedämme miten haasteita ratkotaan
  • Olemme pitkäjänteisiä, haluamme auttaa sinua onnistumaan

Esimerkkejä onnistumistarinoista:

Markkinoinnin suunnittelu  Nuoren yrityksen markkinointistrategian rakentaminen aloitettiin yrityksen tavoitteiden ja keinojen analysoimisella. Ajankäyttö, työn organisointi ja keskittyminen yrityksen kokoon nähden yhteen isoon asiaan kerrallaan tuotti tulokseksi toimivan tavan, joka näkyi jo lyhyessä ajassa asiakasmäärän kasvuna. Asiakkaamme liikevaihto kasvoi vuodessa lähes 20%. Asiakkuus jatkuu etäcoutsipalveluna.

Liikevaihdon kasvu  Asiakasyrittäjämme on kehittänyt liiketoimintaa pitkäjänteisesti. Uusasiakashankintaan on laadittu tavoite, joka on aikataulutettu ja purettu yksittäisiksi toimenpiteiksi sekä kontakteiksi. Yrittäjän epämukavuusalueesta on löytynyt tuloksentekoalue ja uusien asiakkaiden määrä kasvaa jatkuvasti. Yrityksen liikevaihto on noussut 30 % ja toiminta on kannattavaa.

Talouden tervehdyttäminen  Yrityksen talouden ja toiminnan läpikäymisellä, nykyisten sidosten selvittämisellä ja strategian tarkistamisella kirkastettiin yrityksen liiketoiminnallinen tavoite. Asiakas sitoutui pitkäjänteiseen liiketoiminnan kehittämiseen, jossa tuloksena on löydetty selkeitä säästökohteita, rakennettu ostoihin ja maksuliikenteeseen aikataulut ja saatu rytmiä päivittäiseen tekemiseen.

Uutta liiketoimintaa  Asiakkaamme rakentaa liiketoimintaa ja kasvattaa yritystään uusilla tuotteilla ja palveluilla. Rakensimme yhdessä hinnoittelumallin, joka perustuu Coutsin Intrassa olevan omakustannushintalaskuriin. Yhdessä yrittäjän kanssa olemme tehneet rahoitus- ja tukihakemuksia uusien palvelutuotteiden lanseeraamiseksi. Yrittäjämme liiketoiminta kasvaa ja hän on palkannut uusia työntekijöitä. Asiakkaalla on  käytössä Coutsi Online Intra ja asiakkuus jatkuu räätälöidyllä palvelulla, jossa tavataan neljä kertaa vuodessa.

Yrityskaupan onnistuminen  Asiakasyrittäjämme  halusi parantaa yrityksensä kannattavuutta. Coutsi Online -palvelun käyttö alkoi näkymään selkeämpänä ja suunnitelmallisempana tekemisenä ja jämäkämpänä johtajuutena. Jokapäiväinen tietojen etsimiseen käytetty aika pieneni selkeästi ja asiakkaan liiketoiminnan tulos parani noin 50% lyhyessä ajassa. Sovelluksen käyttö konkretisoitui lopulta euroina yrityskaupassa, jossa yritystoiminnan ostaja ja uusi yrittäjä arvosti hyvin dokumentoituja sopimus- ja henkilöstötietoja sekä suunnitelmia yrityksen kehittämisestä.

Toteutamme Online -palvelumme lisäksi myös muita projekteja

KASVU

Tarvitseeko nykyinen toimintasi uusia ideoita ja kasvumahdollisuuksia? Onko sinulla jo hyvä idea, mutta se on toteuttamista vaille valmis? Meillä on kokemusta arvioida mihin kannattaa keskittyä ja mitkä toimenpiteet ovat tarpeen kun rakennetaan kannattavaa liiketoimintaa.

Tarjoamme neuvoa ja tukea rahoitusneuvotteluihin, teemme rahoitushakemuksia Elyn ja Business Finlandin rahoituspalveluihin  auttamalla ja neuvomalla liiketoimintasuunnitelman ja budjetin rakentamisessa. Tarvittaessa tiivistämme osaamisesi, potentiaalisi ja liiketoimintasi erottautumistekijät selkeäksi esitykseksi.

Coutsi on Business Finland hyväksymä innovaatiosetelin palveluntarjoaja.

Tutustu Coutsin asiantuntijapalveluihin tästä

 

 

KEHITTÄMINEN

Kehittäminen Coutsin kanssa tarkoittaa toimenpiteitä, jossa innovoidaan uutta liiketoimintaa, uusia palveluja ja tuotteita sekä optimoidaan resursseja kannattavaan kasvuun. Onko sinulla uusi liikeidea, jolle etsit markkinoita tai haluatko kehittää palvelujen ja tuotteiden kannattavuutta ja tunnettuutta?

  • Uutta liiketoimintaa  luodaan  yhteinen näkemys mitä tavoitellaan, ja miten se muutetaan kannattavaksi liiketoiminnaksi
  • Uusia palveluita muotoillaan tuotteet ja  palvelut asiakasta kiinnostaviksi paketeiksi kilpailuedun varmistamiseksi
  • Vaikuttavia muutoksia poistetaan toiminnan pullonkauloja ja valitaan resursseihinne sopivat keinot

Hanki Coutsi liiketoiminnan kehittämisen ja kasvun kirittäjäksi! Lue lisää muista projekteistamme Coutsi.fi sivuilta.

Ota yhteyttä, pyydä tarjous tai varaa aika ilmaiseen konsultaatioon. Tehdään sinunkin yrityksestä menestystarina!

9 + 11 =