+358407342668

BusinessCoutsi Plus

780,00

Paranna yrityksesi kannattavuutta, vähennä turhaa työtä ja kehitä yritystoimintaa digitaalisessa työtilassa yhdessä Businesscoutsin kanssa.

BusinessCoutsi Plus on ketterä digitaalinen palvelu yrityksesi toiminnan kehittämiseksi. Palveluun sisältyy BusinessCoutsi-sovellus, digitaalinen kehittämisalusta suunnitelmillesi, sekä henkilökohtainen yrityscoutsi. Kokenut yritystoiminnan asiantuntija antaa vinkkejä ja työkaluja jokapäiväiseen johtamiseen ja toiminnan kehittämiseen. Henkilökohtaiset kehittämiskeskustelut käydään etänä (videopalaveri tai puhelu).Tilauksen saavuttua otamme sinuun yhteyttä sopivan yhteydenottotavan ja -ajan valitsemiseksi. Sopimuskausi 12 kk. (Hintaan lisätään alv 24%)

Mikä asia sinun yrityksessäsi voisi olla paremmin? Mihin asiaan sinä toivoisit ulkopuolista näkemystä ja vaihtoehtojen esittäjää? Paranna yrityksesi kannattavuutta, vähennä turhaa työtä ja kehitä yritystoimintaa digitaalisessa työtilassa yhdessä henkilökohtaisen yrityscoutsin kanssa.

BusinessCoutsi Plus-palveluun sisältyy henkilökohtainen yrityscoutsi, liiketoiminnan asiantuntija, jonka kanssa keskustelut ovat luottamuksellisia ja käytännönläheisiä kehittämiskeskusteluja. Keskustelukerrat voidaan jakaa 1-4 kertaan riippuen tarpeestasi ja aiheen laajuudesta.

Perusversioon sisältyy 3h:n liiketoiminnan kehittämiskeskustelut, ja sovelluksen käyttöoikeus vuodeksi. Sovelluksen käyttötuki sisältyy myös hintaan, eli jos tarvitset neuvoja sovelluksen käyttöön tai infokenttien hyödyntämiseen, yhteyttä voi ottaa sähköpoostitse.

Palvelun vuosimaksu erissä 195,-/3kk = 780,- + alv 24%
palvelun vuosimaksu kertamaksulla 700,- + alv 24% 

Ota yhteyttö, mikäli haluat laskun 4:ssä erässä tai kertamaksulla.

Haluaisitko keskustella esimerkiksi seuraavista aiheista?

  • Ajankäyttö: Tarvitsetko selkeyttä omaan työhön, keinoja johtamisen jämäköittämiseen tai ratkaisun miten saat porukan puhaltamaan yhteen hiileen? Selvitetään aikavarkaat ja valitaan keinot tehokkaampaan tekemiseen ja selkeämpään arkeen.
  • Palvelujen ja tuotteiden myynti ja markkinointi: Tarvitsetko buustia asiakashankintaan tai tuotteiden ja palvelujen myyntiin? Selvitetään juurisyyt ja mietitään keinot kaupan vauhdittamiseen.
  • Hallitustyö: Tarvitsetko selkeyttä hallitustyöhön vai apua hallitustyön terävöittämiseen? Käymme läpi hallituksen kokoamiseen, tehtäviin ja päätöksentekoon liittyvät käytännön toimenpiteet ja helpottavat työkalut.
  • Liiketoimintasuunnitelma: Tarvitsetko päivitettyä tai uutta liiketoimintasuunnitelmaa rahoittajaa varten? Sparraamme miten saat esitettyä asiasi ytimekkäästi, selkeästi ja ymmärrettävästi.
  • Budjetointi: Tarvitsetko rahoituslaskelmaa? Käymme yhdessä läpi budjetoinnin hyödyt, sen kuinka rakennat oman rahasuunnitelman ja kuinka voit hyödyntää sitä jokapäiväisessä työssäsi.

Autamme myös:

  • Kotisivu: Tutkimme miten sivusi toimivat ja miten ne löytyvät verkosta. Aurtamme sinua tunnistamaan ja käyttämämään sivustosi työkaluja, joilla voit seurata, parantaa tai  kehittää sivustosi näkyvyyttä itse tai kumppanisi kanssa.
  • Somekanavat: Haluaisitko tutustua esim. mailchimp-uutiskirjetyökaluun, luoda itse facebook-mainontaa vai tarvitsistiko apua sisältöjen luomiseen? Suunnitteletko maksetun mainonnan ostamista, mutta vielä mietittyttää kuinka paljon kannattaa panostaa tai mikä kanava on sinulle sopivin? Sovitetaan suunnitelmat yrityksesi tavoitteeseen ja käydään läpi perusasiat työkalujen käytössä.

Tutustu tästä tietosuojaselosteeseemme.