BusinessCoutsi Plus

780,00

BusinessCoutsi Plus on ketterä palvelu yrityksesi toiminnan kehittämiseksi. Palveluun sisältyy BusinessCoutsi-sovellus, sekä henkilökohtainen yrityscoutsi.  Liike-elämän asiantuntija auttaa sinua toimenpiteiden käynnistämisessä ja antaa vinkkejä ja työkaluja jokapäiväiseen johtamiseen. Henkilökohtainen palvelu tuotetaan etänä (videopalaveri tai puhelu).Tilauksen saavuttua otamme sinuun yhteyttä sopivan yhteydenottoajan valitsemiseksi. Sopimuskausi 12 kk. (Hintaan lisätään alv 24%)

Mikä asia sinun yrityksessäsi voisi olla paremmin? Paranna yrityksesi kannattavuutta, vähennä turhaa työtä ja keskity yrityksesi tärkeisiin asioihin. Yrityscoutsin kanssa keskustelut ovat luottamuksellisia ja käytännönläheisiä sparraushetkiä (4x45 min tai 2x90 min), jossa keskitytään sinulle tärkeän asian edistämiseen.  Olemme huomanneet, että kun asioista keskustellaan, vuoropuhelun aikana löytyy usein ratkaisuehdotus miten jatkaa eteenpäin tai kehittää toimintaa.

Haluaisitko keskustella esimerkiksi seuraavista aiheista?

• Ajankäyttö: Tarvitsetko selkeyttä omaan työhön, keinoja johtamisen jämäköittämiseen tai ratkaisun miten saat porukan puhaltamaan yhteen hiileen? Selvitetään aikavarkaat ja valitaan keinot tehokkaampaan tekemiseen ja selkeämpään arkeen.
  • Palvelujen ja tuotteiden myynti ja markkinointi: Tarvitsetko buustia asiakashankintaan tai tuotteiden ja palvelujen myyntiin? Selvitetään juurisyyt ja mietitään keinot kaupan vauhdittamiseen.
  • Hallitustyö: Tarvitsetko rotia hallitustyöhön vai apua hallitustyön terävöittämiseen? Käymme läpi hallituksen kokoamiseen, tehtäviin ja päätöksentekoon liittyvät käytännön toimenpiteet ja helpottavat työkalut.
  • Liiketoimintasuunnitelma: Tarvitsetko päivitettyä tai uutta liiketoimintasuunnitelmaa rahoittajaa varten? Sparraamme miten saat esitettyä asiasi ytimekkäästi, selkeästi ja ymmärrettävästi.
  • Budjetointi: Tarvitsetko rahoituslaskelmaa? Käymme yhdessä läpi budjetoinnin hyödyt, sen kuinka rakennat oman rahasuunnitelman ja kuinka voit hyödyntää sitä jokapäiväisessä työssäsi.

Autamme myös:

• Kotisivu: Tutkimme miten sivusi toimivat ja miten ne löytyvät verkosta. Aurtamme sinua tunnistamaan ja käyttämämään sivustosi työkaluja, joilla voit seurata, parantaa tai  kehittää sivustosi näkyvyyttä itse tai kumppanisi kanssa.
  • Somekanavat: Haluaisitko tutustua esim. mailchimp-uutiskirjetyökaluun, luoda itse facebook-mainontaa vai tarvitsistiko apua sisältöjen luomiseen? Suunnitteletko maksetun mainonnan ostamista, mutta vielä mietittyttää kuinka paljon kannattaa panostaa tai mikä kanava on sinulle sopivin? Sovitetaan suunnitelmat yrityksesi tavoitteeseen ja käydään läpi perusasiat työkalujen käytössä.