+358407342668

BusinessCoutsi Plus

870,00

Paranna yrityksesi kannattavuutta, vähennä turhaa työtä ja kehitä yritystoimintaa digitaalisessa työtilassa yhdessä Businesscoutsin kanssa.

BusinessCoutsi Plus on ketterä digitaalinen palvelu yrityksesi toiminnan kehittämiseksi ja muutostilanteiden selkiyttämiseksi. Palveluun sisältyy neljä aikataulutettua etätapaamista henkilökohtaisen yrityscoutsin kanssa,  digitaalisen ja pilvipalveluna toimivan kehittämisalustan käyttöoikeus vuodeksi sekä sähköposti/puhelintuki koko sopimuskauden ajaksi.

Mikäli haluat edetä nopeasti, omaan tahtiin tai sinulla on selkeä muutosta vaativa kehittämiskohde jo tiedossa, tämä palvelu sopii sinulle.

Tilauksen saavuttua otamme sinuun yhteyttä sopivan yhteydenottotavan ja -ajan valitsemiseksi. Sopimuskausi 12 kk. (Hintaan lisätään alv 24%)

Mikä asia sinun yrityksessäsi voisi olla paremmin? Mihin asiaan sinä toivoisit muutosta ja ulkopuolista kirittäjää?

Mikäli haluat edetä nopeasti, omaan tahtiin tai sinulla on selkeä muutosta vaativa kehittämiskohde jo tiedossa, voit varata suoraan asiantuntijan ohjaamat kehittämiskeskustelut tästä. Palveluun sisältyy neljä aikataulutettua etätapaamista,  digitaalisen ja pilvipalveluna toimivan kehittämisalustan käyttöoikeus vuodeksi sekä sähköposti/puhelintuki koko sopimuskauden ajaksi.

Selkeän kehittämiskohteen tunnistamisen puute ei ole este palvelulle. Riittää että sinulla on vain tunne yrityksesi muutostarpeesta. Palvelun aikana selkiytyvät kehittämistoimia vaativat osa-alueet ja  oma henkilökohtainen yrityscoutsisi sparraa, esittää esimerkkejä ja vaihtoehtoja toimivista työkaluista ja menetelmistä, joilla teet suunnitelmat ja käynnistät ne toimenpiteiksi.

Tapaamiset toteutetaan etäyhteyksin ja BusinessCoutsi-sovellustyökalun käyttäjästä ja hyödyntämisestä voidaan sopia erikseen. Sovittujen tapaamisten jälkeen voit hyödyntää digitaalista alustaa kokoamalla yrityksesi liiketoimintatiedon  yhteen paikkaan, mutta työtilaan tallennetut kehittämissuunnitelmat toimivat myös ajantasaisen liiketoimintasuunnitelman pohjana.

Mikäli palvelun ostaminen mietityttää, voit aina varata aluksi tilannekartoituksen varmistuaksesi, että kemiamme kohtaavat ja ymmärrämme toisiamme.

BusinessCoutsi Plus-palveluun sisältyy

  • digitaalinen sovellus, joka auttaa sinua kehittämään omaa toimintaa itsenäisesti ja omaan tahtiin
  • henkilökohtainen yrityscoutsi, joka kehittää yhdessä kanssasi yrityksesi toimintaa sovelluksessa olevien tehtävien ja työkalujen avulla.
  • neljä (4) tunnin ohjattua keskustelua valitun teeman ympäriltä ja
  • sovelluksen käyttöoikeus vuodeksi.
  • käytön tuki koko sopimuskauden ajan

Henkilökohtainen yrityscoutsi on liiketoiminnan asiantuntija, jonka kanssa keskustelut ovat luottamuksellisia ja käytännönläheisiä. Keskustelukerrat voidaan jakaa 1-4 kertaan riippuen tarpeestasi ja aiheen laajuudesta tai kiireellisyydestä. Sovelluksen käyttötuki sisältyy automaattisesti hintaan, eli jos tarvitset neuvoja sovelluksen käyttöön tai infokenttien hyödyntämiseen voit aina lähettää yhteydenottopyynnön tai sähköpostia asiastasi.

Ota yhteyttö, mikäli haluat maksaa laskun erissä. 

Minkä asian parantuminen toisi sinun yritykseesi kaivattua muutosta?

  • Ajankäyttö: Tarvitsetko selkeyttä omaan työhön, keinoja johtamisen jämäköittämiseen tai ratkaisun miten saat porukan puhaltamaan yhteen hiileen? Selvitetään aikavarkaat ja valitaan keinot tehokkaampaan tekemiseen ja selkeämpään arkeen.
  • Palvelujen ja tuotteiden myynti ja markkinointi: Tarvitsetko buustia asiakashankintaan tai tuotteiden ja palvelujen myyntiin? Selvitetään juurisyyt ja mietitään keinot kaupan vauhdittamiseen.
  • Hallitustyö: Tarvitsetko selkeyttä hallitustyöhön vai apua hallitustyön terävöittämiseen? Käymme läpi hallituksen kokoamiseen, tehtäviin ja päätöksentekoon liittyvät käytännön toimenpiteet ja helpottavat työkalut.
  • Liiketoimintasuunnitelma: Tarvitsetko päivitettyä tai uutta liiketoimintasuunnitelmaa rahoittajaa varten? Sparraamme miten saat esitettyä asiasi ytimekkäästi, selkeästi ja ymmärrettävästi.
  • Budjetointi: Tarvitsetko rahoituslaskelmaa? Käymme yhdessä läpi budjetoinnin hyödyt, sen kuinka rakennat oman rahasuunnitelman ja kuinka voit hyödyntää sitä jokapäiväisessä työssäsi.

Tutustu tästä tietosuojaselosteeseemme.