BusinessCoutsi LTS

90,00

Luo uusi liiketoimintasuunnitelma tai päivitä vanha liiketoimintasuunnitelma ajantasalle.

BusinessCoutsi LTS mahdollistaa sinulle käyttöoikeuden BusinessCoutsin digitaaliseen työtilaan ja sovellukseen kolmeksi kuukaudeksi. Työtilassa voit luoda tai päivittää liiketoimintasuunnitelman BusinessCoutsin ohjeiden ja avustavien kysymysten avulla tai suunnitella toimintaa budjetoinnin avulla.

Kirjautumis- ja käyttöohjeet työtilaan lähetetään sähköpostitse tilauksen saavuttua. Sopimus on määräaikainen ja sopimuskausi on 3 kk. (Hintaan lisätään alv 24%)

Kuvaus

Luo ja päivitä liiketoimintasuunnitelma helposti. Businesscoutsin sovellusalustaan saat ketterästi päivitettyä tai luotua oman  yrityksesi liiketoimintasuunnitelman ohjeidemme avulla.

BusinessCoutsi LTS -palvelupakettiimme sisältyy digitaalisen sovelluksemme ja työtilan käyttöoikeus sinulle ja tarvittaessa yrityksesi ydintiimille kolmeksi (3) kuukaudeksi. Se sopii myös yritystoimintaa suunnitteleville työalustaksi ideoiden ja suunnitelmien kirjaamiseksi. Työtilaan sisältyy ohjekirja ja täyttöä helpottavat infokentät avustavine kysymyksineen. Tarvittaessa saat tukea yrityscoutsilta sähköpostitse.

Sisällöt:

• Yrityksen omistus, missio, arvot, visio ja strategia
  • Liike-idea ja ansaintamalli
  • Verkostot, sopimukset ja yhteistyökumppanit
  • Henkilöstö ja osaamisen kehittäminen
  • Kohderymä ja asiakkaat
  • Myyntibudjetti ja kokonaisbudjetti
  • Tavoitteet ja arvolupaus
  • Kehittämissuunnitelmat ja kilpailukeinot
  • Työkalut: omakustannustuntihinta, SWOT sekä pdf-työkalut

Tutustu tästä tietosuojaselosteeseemme.

VINKKI!