+358407342668

Tänä päivänä yrittäjille ja johtajille sekä johtoryhmän jäsenille on tarjolla useita eri vaihtoehtoja yritysten ja liike-elämän asiantuntijapalveluiden hankkimiseksi. Kaikissa palveluissa on jotain hyvää ja tarpeellista.

Kunnat tarjoavat maksuttomia yritysneuvontapalveluja, vapaaehtoisjärjestöt  tarjoavat mentorointia ja sparrausapua, yrittäjäjärjestöt verkostoja ja koulutusta, ja koulutusorganisaatiot uutta tietoa ja asiantuntijan ohjausta. Erikoistuneita liike-elämän asiantuntijoitakin löytyy eri tarpeisiin ja markkinoilla on toinen toistaan osaavampaa asiantuntijaa.

Mistä sitten voi tietää, mikä toimija ja palvelu sopii omaan tilanteeseen parhaiten?

Valmentajan tai asiantuntijan valinnassa kannattaa etukäteen pohtia, mitkä asiat vaikuttavat eniten siihen millaista palvelua ja osaamista haluat hankkia.

 • Millaista osaamista tarvitset asiasi ratkaisemiseksi?
 • Kuinka nopeasti tarvitset apua / Kuinka nopeasti asia pitää ratkaista?
 • Millaista hyötyä haet palvelusta?
 • Riittääkö neuvo tai mielipide, vai tarvitsetko apua myös toteutuksessa?
 • Kuinka kauan tarvitset tukea?
 • Kuinka paljon haluat tai voit maksaa palvelusta?
 • Vaikuttaako asiantuntijan tai valmentajan persoona ja helpostilähestyttävyys valintaan?

Se, kuinka ajankohtainen ja akuutti ratkaisua vaativa tilanteesi on, vaikuttaa  vaihtoehtojesi määrään, ja jossain tapauksissa myös ostettavan palvelun hintaan. Kun tilanne vaatii nopeita toimia, on ratkaisuvaihtoehtoja yleensä vähän, palvelu on arvokasta ja avuntarjoajia on vaikea löytää. Kannattaakin ottaa yhteyttä asiantuntijaan ajoissa tai hankkia itselleen oma yrityscoutsi. Se on paitsi edullisempaa, vaihtoehtoja asian ratkaisemiseksi on helpompi hahmottaa ja sinulla on enemmän aikaa reagoida tarvittaviin toimenpiteisiin. Ulkopuolisen asiantuntijan ja valmentajan ”palkkaaminen” kannattaakin  ajatella investointina, joka tuottaa siihen sijoittamasi rahan takaisin.

 

Miten Businesscoutsi Plus eroaa muista asiantuntijapalveluista?

BusinessCoutsi on käytännönläheistä, ohjaavaa ja sparraavaa ohjausta, tukea ja valmentavaa asiantuntijapalvelua etänä.

Henkilökohtainen yrityscoutsi sekä yrityksesi käyttöön tuleva digitaalinen kehittämisalusta ovat tukena varmistamassa, että yhteistyö ja tekemisen fokus suunnataan asioihin, jotka tuottavat euroja viivan alle.

Seuraavat asiat palvelussamme saavat erityisesti yrittäjiltämme kiitosta:

 • He saavat nopeasti yhteyttä asiantuntijaan akuutissa ratkaisua tai mielipidettä vaativassa asiassaan.
 • Heillä on puolueeton taustakumppani, joka tukee ja neuvoo, mutta palauttaa myös takaisin oikealle raiteelle, mikäli he yrittäjänä ajatuvat haahuilemaan muihin asioihin.
 • He ovat saaneet lisäresurssin, jota esittää vinkkejä, ideoita ja neuvoja  toiminnan kehittämiseen ja kasvun tai kannattavuuden varmistamiseen.
 • Heilllä on kumppanina on yritystoimintaa laajasti tunteva ammattilainen, jolla on omakohtaista kokemusta yrittäjänä ja näkemystä eri yritystoiminnan tehtävistä.
 • Mutta ennenkaikkea heillä on ihminen, jolle puhua ja joka on lähtökohtaisesti heidän puolellaan ja ja ajatelee heidän etuaan.

Olemme saaneet olla monessa mukana ja meille on kertynyt tietoa, osaamista  ja monipuolista kokemusta eri liike-elämän tehtävistä. Yhä  selvemmin tulee esille, että menestyvä yritystoiminta on riippuvainen sitoutuneista ihmisistä, kannattavasti toimivasta palvelutuotannosta ja omistajista, jotka uskaltavat katsoa eteenpäin.

Ota onnistumisen tueksi BusinessCoutsi – yrittäjän oma personaltrainer.

Pitkäjänteisessä liiketoiminnan kehittämisessä hyöty konkretisoituu yrityksesi arjessa sitä mukaan kun toimenpiteitä tai muutoksia tehdään, mutta yksittäisen asian tai akuutin ongelman ratkaisemisen hyöty voi todentua jo muutamassa päivässä.

Tutustu palveluihimme tai varaa heti oma yrityscoutsi ja sovellus tästä ja aloita kannattava kasvu yhdessä meidän kanssa.

Coutsi tarjoaa konkreettisia toimenpiteitä ja yrityksen tarpeisiin räätälöityä tukea erilaisten kehittämisprojektien muodossa niin kasvotusten kuin etänä. Lue lisää.