+358407342668

Coutsi Online yhdistää yritysvalmentajan, keinot ja sovelluksen liiketoimintasi onnistumisen tueksi

Lämmittely – Alkukartoitus antaa kuvan ja lisää ymmärrystämme asiaan, johon olet hakemassa neuvoja ja ohjausta. 

Startti – Alkukartoituksen ja ennakkotehtävien kautta syntyy alustava ymmärrys keinoista ja kokonaiskuva tavoitteestasi.  Yhdessä määrittelemme realistisen tavoitteen ja sovimme tilanteeseesi sopivista keinoista. 

Radalla – Olemme taustalla tukena ja tarvittaessa neuvomme ja ohjaamme toimenpiteiden toteutuksessa. Coutsin intrasta löydät työkaluja suunnitelmien tekemiseen, mutta aina voit kysyä mielipidettä tai neuvoa myös yksittäiseen asiaan.

Etappi – Coutsi huolehtii, että tarvittavat etätapaamiset toteutuvat ja tarvittavat sparraavat keskustelut vievät asioita eteenpäin. Etappitapaamiset toteutetaan teams-palavereina tai perinteisesti puhelimitse. 

 

 

Valitse tarpeisiisi sopiva Coutsi Online palvelupaketti

Coutsi Online Intensiivi ja Start

Coutsi Online Intensiivi ja Start sparraavat valmennukset.

Saat käyttöösi asiantuntijan, joka auttaa sinua onnistumaan ja käynnistämään muutosta vaativat toimenpieteet. Palvelun alussa määrittelemme mikä asia vaatii suurimman huomion, olemme taustatukena toimenpiteiden toteutuksessa ja annamme vinkkejä miten asiat saadaan onnistuneesti eteenpäin.  Etänä järjestettävissä etappikeskusteluissa arvioidaan tehtyjä toimenpiteitä ja keskustellaan uusista ideoista.

Sitoutuminen – Muutokset eivät tapahdu hetkessä. Parhaimpiin tuloksiin olemme päässeet kun kehittämistyötä tehdään pitkäjänteisesti.  Asiakkaidemme liikevaihto ja kannattavuus ovat parantuneet ja toimintaan löytynyt uusi taso, kun tavoitteisiin ja tarvittaviin toimepiteisiin on sitouduttu.

Valmennukset – Voit valita tiiviin Start-valmennuksen, joilloin sparrauksen ja valmennuksen pääpaino on keskittyä yhden polttavimman ongelman tai asian ratkaisemiseen ja toimenpiteiden käynnistämiseen.

Coutsi Online Intensiivi valmennuksen aikana keskitymme asioiden ja toimenpiteiden toteuttamiseen ja toiminnan ison kuvan selkeyttämiseen. Voit koska tahansa valmennusjakson aikana ostaa lisää etappikeskusteluja. Sparraava valmennus on määräaikainen ja päättyy jakson loppuun.

Maksut – Valmennuksen hinta on arvonlisäveroton hinta, jonka päälle lisätään alv 24%. Se maksetaan yhdessä erässä ennen valmennuksen alkua. Ota yhteyttä mikäli haluat maksaa maksun laskulla tai osissa.

Tulokset – Muutamassa kuukaudessa suuria taloudellisia muutoksia ei pystytä vielä onnistuneesti mittamaan, mutta lyhyessäkin ajassa voidaan kiinnittää huomio etenemiseen ja suunnitelmien konkreettisuuteen.  Kun ajankäyttö siirtyy toiminnan kannalta tärkeisiin asioihin, alkavat tuloksetkin näkyä viivan alla.

Coutsi Online Intra

Coutsi Online Intra on digitaalinen työtila ja kevyt intra. 

Se sopii niin tietojärjestelmäksi pienelle yritykselle kuin yrittäjän ja johtoryhmän työkaluksi oman liiketoiminnan kehittämisvälineeksi.

Palvelun alkaessa lähetämme lyhyen alkukartoituskyselyn koskien tavoitettasi palvelun käytölle. Vastaustesi perusteella annamme vinkkejä ja ehdotuksen, miten voit parhaiten lähteä kehittämään toimintaasi sovelluksemme avulla.

Sitoutuminen – Kaikki merkityksellinen ja tärkeä vaatii aikaa ja useita toistoja ennenkuin ne muotoutuvat rutiineiksi. Kehittämistyön suurin hyöty tulee esiin pitkäjänteisestä ja jatkuvasta toiminnasta.

Digitaalinen työtila sopii yrittäjille ja johtajille, jotka haluavat tehdä kehittämistä omassa tahdissa sovelluksessa olevien työkalujen ja tehtävien avulla ja jotka tarvitsevat digitaalista työtilaa tiedonhallinnan, ja liiketoiminnan kehittämistoimenpiteiden alustaksi.

Jaksot – Coutsi Online Intra on käytössäsi aina vuoden kerrallaan. Voit koska tahansa palvelun aikana muuttaa palvelusi Intensiivipalveluksi, jolloin saat yritysvalmentajan kehittämisesi tueksi määräajaksi tai voit ostaa kysy Coutsilta palvelun sparraamaan yrityksessäsi olevasta ajankohtaisesta aiheesta.  Noin kuukautta ennen jakson päättymistä muistutamme palvelujakson päättymisestä. Mikäli et tee mitään, palvelu jatkuu keskeytyksettä uudella 12 kk:n jaksolla.

Maksut – Palvelun hinta on arvonlisäveroton hinta, jonka päälle lisätään alv 24%. Palvelun hinta laskutetaan yhdessä erässä ennen palvelun käyttöä.

Tulokset – Miten tulokset näkyvät? Taloudelliset luvut kertovat yhtä osaa tarinaa, mutta arvioimme kasvua ja onnistumista myös muilla arvoilla. Onnistumiseen kuuluu arjen parempi hallinta. Asiat, joita voidaan mitata on ajankäyttö ja toiminnan selkeytyminen sekä suunnitelmallisuuden ja ennakoinnin lisääntyminen.  Kun asiat ovat järjestyksessä ja tallessa, jää sinulta enemmän aikaa myyntiin ja tuottavaan työhön.