BusinessCoutsi yhdistää yritysvalmentajan, keinot ja sovelluksen liiketoimintasi onnistumisen tueksi

Lämmittely – Alkukartoitus antaa kuvan ja lisää ymmärrystämme asiaan, johon olet hakemassa neuvoja ja ohjausta.

Startti – Alkukartoituksen ja ennakkotehtävien kautta syntyy alustava ymmärrys keinoista ja kokonaiskuva tavoitteestasi.  Yhdessä määrittelemme realistisen tavoitteen ja sovimme tilanteeseesi sopivista keinoista.

Radalla – Olemme taustalla tukena ja tarvittaessa neuvomme ja ohjaamme toimenpiteiden toteutuksessa. Coutsin intrasta löydät työkaluja suunnitelmien tekemiseen, mutta aina voit kysyä mielipidettä tai neuvoa myös yksittäiseen asiaan.

Etappi – Yrityscoutsi huolehtii, että tarvittavat etätapaamiset toteutuvat ja tarvittavat sparraavat keskustelut vievät asioita eteenpäin. Etappitapaamiset toteutetaan teams-palavereina tai perinteisesti puhelimitse.

Valitse tarpeisiisi sopiva BusinessCoutsi palvelupaketti

BusinessCoutsi Plus ja BusinessCoutsi Pro

Yrityscoutsi käytössäsi tarvittaessa tai säännöllisesti.

Saat käyttöösi asiantuntijan, joka auttaa sinua onnistumaan ja käynnistämään muutosta vaativat toimenpieteet. Palvelun alussa määrittelemme mikä asia vaatii suurimman huomion, olemme taustatukena toimenpiteiden toteutuksessa ja annamme vinkkejä miten asiat saadaan onnistuneesti eteenpäin.  Etänä järjestettävissä etappikeskusteluissa arvioidaan tehtyjä toimenpiteitä ja keskustellaan uusista ideoista.

Sitoutuminen – Muutokset eivät tapahdu hetkessä. Parhaimpiin tuloksiin olemme päässeet kun kehittämistyötä tehdään pitkäjänteisesti.  Asiakkaidemme liikevaihto ja kannattavuus ovat parantuneet ja toimintaan löytynyt uusi taso, kun tavoitteisiin ja tarvittaviin toimepiteisiin on sitouduttu.

Valmennukset – BusinessCoutsi Plus sparrauksessa yrityscoutsi on henkilökohtainen personal trainer, joka varmistaa, että suunnitellut toimenpiteet toteutetaan, ja joka auttaa yllättävissä tai ongelmallisissa tilanteissa.

BusinessCoutsi Pro valmennuksen aikana keskitymme asioiden ja toimenpiteiden toteuttamiseen ja toiminnan ison kuvan selkeyttämiseen. Yhteydenpito on säännöllistä ja tavoitteellista. Sparraava valmennus on määräaikainen ja päättyy jakson loppuun.

Maksut – Valmennuksen hinta on arvonlisäveroton hinta, jonka päälle lisätään alv 24%. Se maksetaan yhdessä erässä ennen valmennuksen alkua. Ota yhteyttä mikäli haluat maksaa maksun laskulla tai osissa.

Tulokset – Miten tulokset näkyvät? Taloudelliset luvut kertovat yhtä osaa tarinaa, mutta arvioimme kasvua ja onnistumista myös muilla arvoilla. Onnistumiseen kuuluu arjen parempi hallinta. Asiat, joita voidaan mitata on ajankäyttö ja toiminnan selkeytyminen sekä suunnitelmallisuuden ja ennakoinnin lisääntyminen.  Kun asiat ovat järjestyksessä ja tallessa, jää sinulta enemmän aikaa myyntiin ja tuottavaan työhön.

BusinessCoutsi sovellus

BusinessCoutsi on digitaalinen työtila ja kevyt intra.

Se sopii niin tietojärjestelmäksi pienelle yritykselle kuin yrittäjän ja johtoryhmän työkaluksi oman liiketoiminnan kehittämisvälineeksi.

Kkun aloitat työtilan käytön, kysymme mikä aihe erityisesti kiinnostaa sinua. Vastauksesi perusteella annamme vinkkejä ja ehdotuksen, miten voit parhaiten lähteä kehittämään toimintaasi sovelluksemme avulla.

Sitoutuminen – Kaikki merkityksellinen ja tärkeä vaatii aikaa ja useita toistoja ennenkuin ne muotoutuvat rutiineiksi. Kehittämistyön suurin hyöty tulee esiin pitkäjänteisestä ja jatkuvasta toiminnasta.

Digitaalinen työtila sopii yrittäjille ja johtajille, jotka haluavat tehdä kehittämistä omassa tahdissa sovelluksessa olevien työkalujen ja tehtävien avulla ja jotka tarvitsevat digitaalista työtilaa tiedonhallinnan, ja liiketoiminnan kehittämistoimenpiteiden alustaksi.

Jaksot – BusinessCoutsi sovellus on käytössäsi aina vuoden kerrallaan. Voit koska tahansa palvelun aikana muuttaa palvelusi BusinessCoutsi Plus tai Proksi ottamalla yhteyttä meihin. Noin kuukautta ennen jakson päättymistä muistutamme palvelujakson päättymisestä. Mikäli et tee mitään, palvelu jatkuu keskeytyksettä uudella 12 kk:n jaksolla.

Maksut – Palvelun hinta on arvonlisäveroton hinta, jonka päälle lisätään alv 24%. Palvelun hinta laskutetaan yhdessä erässä ennen palvelun käyttöä.

Tulokset – Muutamassa kuukaudessa suuria taloudellisia muutoksia ei pystytä vielä selkeästi todentamaan, mutta lyhyessäkin ajassa voidaan kiinnittää huomio etenemiseen ja suunnitelmien konkreettisuuteen.  Kun ajankäyttö siirtyy toiminnan kannalta tärkeisiin asioihin, alkavat tuloksetkin näkyä viivan alla.