+358407342668

Valitse tarpeisiisi sopiva BusinessCoutsi palvelupaketti

BusinessCoutsi Plus

Digitaaliseen työtilaan yhdistetty yrityscoutsi. 

Saat käyttöösi asiantuntijan, joka auttaa sinua onnistumaan ja käynnistämään muutosta vaativat toimenpieteet. Palvelun alussa määrittelemme mikä asia vaatii suurimman huomion, olemme taustatukena toimenpiteiden toteutuksessa ja annamme vinkkejä miten asiat saadaan onnistuneesti eteenpäin.  Etänä järjestettävissä kehittämiskeskuteluissa, etapeissa, arvioidaan tehtyjä toimenpiteitä ja keskustellaan uusista ideoista.

Sitoutuminen – Muutokset eivät tapahdu hetkessä. Parhaimpiin tuloksiin olemme päässeet kun kehittämistyötä tehdään pitkäjänteisesti.  Asiakkaidemme liikevaihto ja kannattavuus ovat parantuneet ja toimintaan löytynyt uusi taso, kun tavoitteisiin ja tarvittaviin toimepiteisiin on sitouduttu.

Palvelu – Palveluun sisältyy BusinessCoutsi sovellus, digitaalinen työtila sekä henkilökohtainen yrityscoutsi. Palveluun sisältyvät säännölliset kehittämiskeskustelut sekä taustatuki puhelimitse tai sähköpostitse koko sopimuskauden ajan.

Jaksot – Palvelu on käytössä aina vuoden kerrallaan. Noin kuukautta ennen jakson päättymistä muistatamme palvelun päättymisestä, jolloin voit jatkaa, muuttaa  tai päättää palvelun.

Maksut – Palvelun hinta on arvonlisäveroton hinta, jonka päälle lisätään alv 24%. Se maksetaan yhdessä erässä ennen valmennuksen alkua. Ota yhteyttä mikäli haluat maksaa maksun laskulla tai osissa.

Tulokset – Miten tulokset näkyvät? Taloudelliset luvut kertovat yhtä osaa tarinaa, mutta arvioimme kasvua ja onnistumista myös muilla arvoilla. Onnistumiseen kuuluu arjen parempi hallinta. Asiat, joita voidaan mitata on ajankäyttö ja toiminnan selkeytyminen sekä suunnitelmallisuuden ja ennakoinnin lisääntyminen.  Kun asiat ovat järjestyksessä ja tallessa, jää sinulta enemmän aikaa myyntiin ja tuottavaan työhön.

 

BusinessCoutsi sovellus

BusinessCoutsi on digitaalinen työtila ja kevyt intra. 

Se sopii niin tietojärjestelmäksi pienelle yritykselle kuin yrittäjän ja johtoryhmän työkaluksi oman liiketoiminnan kehittämisvälineeksi.

Kun aloitat työtilan käytön, kysymme tavoitteestasi ja suunnitelmien kohteesta. Vastauksesi perusteella annamme vinkkejä ja ehdotuksen, miten voit parhaiten lähteä kehittämään toimintaasi sovelluksemme avulla.

Sitoutuminen – Kaikki merkityksellinen ja tärkeä vaatii aikaa ja useita toistoja ennenkuin ne muotoutuvat rutiineiksi. Kehittämistyön suurin hyöty tulee esiin pitkäjänteisestä ja jatkuvasta toiminnasta.

Digitaalinen työtila sopii yrittäjille ja johtajille, jotka haluavat tehdä kehittämistä omassa tahdissa sovelluksessa olevien työkalujen ja tehtävien avulla ja jotka tarvitsevat digitaalista työtilaa tiedonhallinnan, ja liiketoiminnan kehittämistoimenpiteiden alustaksi.

Jaksot – BusinessCoutsi sovellus on käytössäsi aina vuoden kerrallaan. Voit koska tahansa palvelun aikana muuttaa palvelusi BusinessCoutsi Plussaksi ottamalla yhteyttä meihin. Noin kuukautta ennen jakson päättymistä muistutamme palvelujakson päättymisestä. Mikäli et tee mitään, palvelu jatkuu keskeytyksettä uudella 12 kk:n jaksolla.

Maksut – Palvelun hinta on arvonlisäveroton hinta, jonka päälle lisätään alv 24%. Palvelun hinta laskutetaan yhdessä erässä ennen palvelun käyttöä.

Tulokset – Muutamassa kuukaudessa suuria taloudellisia muutoksia ei pystytä vielä selkeästi todentamaan, mutta lyhyessäkin ajassa voidaan kiinnittää huomio etenemiseen ja suunnitelmien konkreettisuuteen.  Kun ajankäyttö siirtyy toiminnan kannalta tärkeisiin asioihin, alkavat tuloksetkin näkyä viivan alla.

 

BusinessCoutsi yhdistää yritysvalmentajan, keinot ja sovelluksen. Näin me toimimme.

Lämmittely – Alkukartoitus antaa kuvan ja lisää ymmärrystämme asiaan, johon olet hakemassa neuvoja ja ohjausta.

Startti – Alkukartoituksen ja ennakkotehtävien kautta syntyy alustava ymmärrys keinoista ja kokonaiskuva tavoitteestasi.  Olemme tarvittaessa apuna realistisen tavoitteen ja tilanteeseesi sopivien keinojen määrittämisessä.

Radalla – Olemme taustalla tukena ja tarvittaessa neuvomme ja ohjaamme toimenpiteiden toteutuksessa.  BusinessCoutsistalöydät työkaluja ja työpohjia suunnitelmien tekemiseen, mutta aina voit kysyä mielipidettä tai neuvoa myös yksittäiseen asiaan.

Etappi – Yrityscoutsi huolehtii, että tarvittavat etätapaamiset toteutuvat ja tarvittavat sparraavat keskustelut vievät asioita eteenpäin. Etappitapaamiset toteutetaan teams-palavereina tai perinteisesti puhelimitse. Henkilökohtaisista tapaamisista sovitaan ja veloitetaan erikseen.