Tänä päivänä yrittäjille ja johtajille sekä johtoryhmän jäsenille on tarjolla useita eri vaihtoehtoja yritysten ja liike-elämän asiantuntijapalveluiden hankkimiseksi. Kunnat tarjoavat maksuttomia yritysneuvontapalveluja, vapaaehtoisjärjestöt  tarjoavat mentorointia ja sparrausapua, yrittäjäjärjestöt verkostoja ja koulutusta, ja koulutusorganisaatiot uutta tietoa ja asiantuntijan ohjausta.

Erikoistuneita liike-elämän asiantuntijoitakin löytyy eri tarpeisiin ja markkinoilla on toinen toistaan osaavampaa asiantuntijaa.  Kaikissa palveluissa on jotain hyvää ja tarpeellista. Mistä sitten voi tietää, mikä toimija ja palvelu sopii omaan tilanteeseen parhaiten?

Valmentajan tai asiantuntijan valinnassa kannattaa etukäteen pohtia, mitkä asiat vaikuttavat eniten siihen millaista palvelua ja osaamista haluat hankkia. Esimerkiksi:

• Millaista osaamista tarvitset asiasi ratkaisemiseksi?
  • Kuinka nopeasti tarvitset apua / Kuinka nopeasti asia pitää ratkaista?
  • Millaista hyötyä haet palvelusta?
  • Riittääkö neuvo tai mielipide, vai tarvitsetko apua myös toteutuksessa?
  • Kuinka kauan tarvitset tukea?
  • Kuinka paljon haluat tai voit maksaa palvelusta?
  • Vaikuttaako asiantuntijan tai valmentajan persoona ja helpostilähestyttävyys valintaan?

Se, kuinka ajankohtainen ja akuutti ratkaisua vaativa tilanteesi on, vaikuttaa  vaihtoehtojesi määrään, ja jossain tapauksissa myös ostettavan palvelun hintaan. Kun tilanne vaatii nopeita toimia, on ratkaisuvaihtoehtoja yleensä vähän, palvelu on arvokasta ja avuntarjoajia on vaikea löytää. Kannattaakin ottaa yhteyttä asiantuntijaan ajoissa tai hankkia itselleen oma yrityscoutsi. Se on paitsi edullisempaa, vaihtoehtoja asian ratkaisemiseksi on helpompi hahmottaa ja sinulla on enemmän aikaa reagoida tarvittaviin toimenpiteisiin. Ulkopuolisen asiantuntijan ja valmentajan ”palkkaaminen” kannattaakin  ajatella investointina, joka tuottaa siihen sijoittamasi rahan takaisin.

Pitkäjänteisessä liiketoiminnan kehittämisessä hyöty konkretisoituu yleensä yrityksen arjessa sitä mukaan kun toimenpiteitä tai muutoksia tehdään, mutta yksittäisen asian tai akuutin ongelman ratkaisemisen hyöty voi todentua jo muutamassa päivässä.

Miksi sitten Coutsi olisi sopiva valmentaja sinulle?

Coutsi on liiketoiminnan asiantuntijapalvelu kannattavuuden, kasvun ja kilpailuedun luomiseen. Lähtökohtana ratkaisuissamme on tämä hetki. Katsomme yhdessä eteenpäin, ja rakennamme uutta. Uutta toimintaa, uusia palveluita, uusia tuotteita.

Palvelumme Coutsi Online on käytännönläheistä, ohjaavaa ja sparraavaa valmennusta etänä, jossa alkukartoituskyselyn perusteella valitaan sinun tarpeeseesi sopivin coutsi eli valmentaja, mutta myös tarkemmat valmennussisällöt siten, että sisällöt ja mahdolliset tehtävät auttavat sinua ja yritystäsi uudistumaan ja kehittymään.

Coutsissa on mukana yrittäjiä ja valmentajia, joille on kertynyt laaja näkemys niistä asioista, joihin kasvava yritys tarvitsee tukea. Olemme saaneet olla monessa mukana ja meille on kertynyt tietoa, osaamista  ja monipuolista kokemusta eri liike-elämän tehtävistä. Yhä  selvemmin tulee esille, että menestyvä yritystoiminta on riippuvainen sitoutuneista ihmisistä, kannattavasti toimivasta palvelutuotannosta ja omistajista, jotka uskaltavat katsoa eteenpäin.

Onnistumistarinat ovat asiakkaidemme itsensä toteuttamia ja aikaansaamia.

Meillä on kunnia ja etuoikeus saada saada olla osa yrittäjän matkaa ja yrityksen kehitystarinaa yritysasiakkaidemme coutsina. He ovat löytäneet yhteisten kohtaamistemme aikana itsestään supermiehiä ja -naisia, jotka ovat tehneet tai ovat tekemässä tavoitteestaan totta.

Tutustu valmennuksiimme tai osta henkilökohtainen koulutus (1,5 h) à 199 e + alv 24% kaupastamme.

Coutsi tarjoaa konkreettisia toimenpiteitä ja yrityksen tarpeisiin räätälöityä tukea erilaisten kehittämisprojektien muodossa niin kasvotusten kuin etänä. Lue lisää kuinka palvelumme toimii.